Staben

Staben

När staben talar, är yngel tysta.

Staben ser och hör allt.

Staben är hård, men rättvis.

Staben glömmer ingenting.

Staben är officiellt mutbar.

Atla

General Atla, Stabens ledare.

  Vandrandes över världen har hon skådat allt från den mörkaste ondskan till det renaste av grodhjärtan. Hon är den som förenar alla Stabar till ett för att skydda Frescati.
  Hon drömmer ofta om att kunna flyga över världen och är därmed väldigt förtjust i ballonger. Som en naturentustiast är hon väldigt förtjust i djur, i synnerhet katter, och växter, i synnerhet de man kan brygga te på.

Cheiron

Cheiron, den sjöfarande.

  Ofta hörs det sånger runt honom men man vet inte om det är han själv eller hans svärd som sjunger. Idag spenderar han dagarna med att blicka ut över sitt forna hem och argt mumlar om saknaden tillbaka till öppet vatten.
Som det kanske märks så är sånger om havet saker han gillar. Han skyr även solens strålar på diverse sätt.

Halje

Halje, en tidernas korsar och drömmars väktare.

  Han går som dimma genom tid och rum i jakt på nya smaker, känslor och erfarenheter, och ger alltid en hjälpande hand till de som behöver den. När han inte håller på med sånt så sägs det att han tycker om att bara kicka det någonstans, långt bort från resten av världen.
Han hyser en stor kärlek till ost, då han själv kommer från Månen. Han gillar även allt som glittrar och blänker.

Sirena

Sirena, den förföriska.

  Hon drar sin kraft från skönhet och romantikens under. Men man får akta sig, hennes kärlek är lika förgörande som underbar. En krigare i hjärtat lever hon för allt som är vackert och fint i världen.

Karama

Karama, den Tudelade.

  En gång smittad av girighet och ondska, blev han dragen tillbaka till det g[r]oda, men inte utan ärr. Med sina hypnotiska krafter kämpar han nu för att upprätthålla balans och harmoni i Frescati.
Karama uppskattar kuddar man kan äta, grymtande djur och saker som låter.