Bästa starten på din studietid…

… fås genom att delta i Den Trollbundna Insparquen!

Naturvetenskapliga föreningen (NF) bjuder in till en fantastisk start på dina studier. Under tre veckors tid kommer du att få delta i aktiviteter som ger vänner och minnen för livet. Alla nya naturvetarstudenter samt de lärarstudenter som tillhör Naturvetenskapliga Fakulteten är välkomna. Under Insparquen får du som ny student möjlighet att lära känna andra nya studenter (yngel) och äldre studenter (grodor). Insparquen är frivillig och naturligtvis helt fri från pennalism, hets, alkoholtvång och förnedring.

Under de här tre veckorna kommer ni att erbjudas lekar, tävlingar, föreläsningar, pubar och annat skoj för att ge en fantastisk start på livet som grodstudent. Insparquen kommer även ge en insikt i studentlivet på Stockholms Universitet, det roliga är inte slut efter Insparquen!

Insparquen arrangeras i regi av Naturvetenskapliga Föreningen som är en fakultetsförening som drivs idellt, av studenter för studenter. Du hittar dem i Gréens Villa där de håller de flesta av deras aktiviteter. För att hitta mera information gå in på Naturvetenskapliga Föreningen.

Att bli medlem i Naturvetenskapliga Föreningen och få tillgång till Campuskortet görs enklast via Teckna medlemskap. Som medlem får du möjlighet att samla ködagar i SSSBs bostadskö, SL och SJ rabatt samt tillgång till studiesociala aktiviteter anordnade av fakultetsföreningarna som t.ex pubar och fester.